30.5.12

CND - Shellac Kurs imorgon!

Imorgon ska jag äntligen på kurs för att kunna öka utbudet och erbjuda CND Shellac, på salong LaFransar där jag jobbar några dagar i veckan. Inom kort kommer jag gå över helt till La Fransar och flytta hela min verksamhet dit. Shellac arbetar jag med redan, men vi håller på att pröva oss fram och testa olika märken för att hitta det absolut bästa! :) Och CND´s Shellac verkar underbar.

Naglar gjorda igår med Professionails So Polish.

Supersnyggt som franskt också!

Nyheten om att Creative Nail Design (CND) lanserar Shellac, ett slags hybridnagellack som är en blandning mellan vanligt nagellack och hållbarheten hos nagelgelé. Produkten appliceras precis som ett vanligt nagellack men härdas under en UV-lampa precis som vanlig gelé för naglarna. Ett lager av Shellac innehåller både baslack, färglack och topplack och torktiden är kort eftersom manikyren torkar när den härdas. Formulan är 3-fri vilket innebär att den varken innehåller formaldehyd, toulen eller DBP (dibutylftalat). Produkten kommer i olika färger från ljust rosa till mörkt brunt (går även att lägga som fransk manikyr) och hållbarheten verkar vara fantastiskt bra. Kommer uppdatera med veckobilder inom kort. 




CND Shellac kom till oss i Sverige i maj i år, så det är fortfarande väldigt nytt och finns inte på så många andra ställen. Så detta känns verkligen kul! :)

2 kommentarer:

  1. Gjorde CND Shellac-naglar i Bulgarien och de har verkligen hållit för ALLT, då jag inte har kunnat fixa och dona med olja eller nåt. Jag har diskat 3ggr dag, legat 1 vecka i babypoolen (HÖG klorhalt) och solat och badat i Svarta havet en vecka, och först nu efter mer än två veckor börjar det se ut som att jag borde ta bort det... Mycket utväxt, men på håll ser det fortfarande nygjort ut. Vilken underbar revolution!

    SvaraRadera
  2. förra inlägget kom från mig - inte min sambo.. haha

    SvaraRadera